Predstavitev 7. rastoče knjige v MNZC

sreda, 25. januar

Prva javna predstavitev naše 7. Rastoče knjige z naslovom Učenje in znanje – zlati naložbi zame in za skupnost, je izzvenela v sproščenem vzdušju, vedrini, a izjemno pomembnih sporočilih, ki so jih podelili dr. Dan Podjed – antropolog, raziskovalec, predavatelj; Katja Esih – direktorica Regijskega študijskega središča Celje, članica Lions cluba Mozaik, predsednica Komisije Mladi za Celje ter Greta Kokot Rajkovič – novinarka in glavna urednica Štajerskega vala, zaokrožili pa učenci Mladinskega pevskega zbora ter osmošolci z mentorico Moniko Žuran. Vsi gostje so si bili enotnega mnenja, da je branje tudi čudežno potovanje v svet znanja, da je znanje temeljna vrednota, da brez učenja ni napredka posameznika in skupnosti ter da šolo potrebujemo kot javno močno ustanovo, saj se prav v šoli otroci in mladi učijo skupnosti.

Dotaknili smo se uničevalcev skupnosti – pametnih naprav, ki jemljejo otrokom, mladim in odraslim ustvarjalnost, živost, napredek…

Iskreno se zahvaljujemo vsem gostom, ki so z veseljem delili z nami svoja razmišljanja, vsem medijem, ki predstavljajo javnosti vrednote Rastoče knjige ter muzeju za možnost predstavitve že 7. Rastoče knjige.

 

Srčna hvala vsem in veliko užitkov ob branju naše knjige!

 

ravnateljica

Skip to content