Podelitev spričeval devetošolcem

ponedeljek, 15. junij 2020

Spoštovani starši, dragi devetošolci.

 

Še zadnjikrat vas nagovarjam kot ravnateljica. V ponedeljek, 15. junija smo si izrekli besede slovesa, podelili spričevala ter priznanja, ki ste si  jih zaslužili z delom. V pozdrav smo si podali roke, kot simbol vezi med osnovno šolo in vašo prihodnostjo, v katero se podajate. Hvala za vse, kar ste v imenu šole – s podporo učiteljev in ravnateljice – širili v domače mesto in širši slovenski prostor na področju kulture, športa, raziskovanja…Hvala tudi vsem učiteljem, ki so vas navduševali za pridobivanje znanj in vas morali kdaj tudi malce prisiliti, da ste uspeli. Prav tako hvala tudi vam, spoštovani starši, ki ste nam zaupali svoje otroke ter nas podpirali v prizadevanjih. Bodite svojim otrokom dobra opora v življenju in samozavesten kritik, ko bo potrebno, da bodo lahko napredovali.

 

Življenje ni enostavno, a zmoremo ga živeti zadovoljno in polno le takrat, ko smo se pripravljeni učiti, delati, se veseliti uspehov, potrpeti, se mnogokrat čemu odreči, biti hvaležni ljudem ob sebi za podporo ali za priložnosti, sanjati, zaupati, verjeti vase in v ljudi.

 

Nikoli vam naj nihče ne vzame vere v dobro v ljudeh in verjamem, da boste v življenju zmogli vse tisto, kar si boste zastavili.

 

Srečno!

 

ravnateljica,
Marijana Kolenko

Skip to content