Društvo za zaščito konj - zahvala

ponedeljek, 9. april 2018

Ta svet tehnologije je več kot odličen. seveda, če ga znaš uporabljati. Zame je to ogromen zalogaj, saj sem potrebovala dober teden, da sem naštudirala kako slike iz telefona poslati na mail. zame cela znanost, za otroke pa vsakdanjik. Ampak končno mi je uspelo, spet sem postala malo bolj tehnično pametna in prav ponosna sem sama nase.

 

Kakorkoli že, zahvalo pa znam napisat in vsako vedno napišem z največjim veseljem in globoko hvaležnostjo. Tudi tokrat se zahvaljujem O.Š. Lava iz Celja in njihovi učiteljici Marjeti, ki nikoli ne pozabite na naše male rešene živali in vsake toliko zbirate hrano zanje. Dober teden nazaj ste me spet razveselili in mi pomagali, da naši mali kosmati rešenčki spet uživajo v dobrotah, ki ste jih zbrali zanje. Veliko različnih stvari je in naše mucke ter kužiki so čisto presrečni, ker lahko vsak dan okušajo kaj drugega in novega. Ste njihovi botri, taki pravi mačji in pasji, saj je njihovo življenje zaradi vas lepše in bolj veselo.

 

Hvala vsem vam, ki ste prispevali za naše mucke in kužke pomoč v hrani. S tem mene zelo razbremenite, saj skrbim še za ogromno drugih živali, zato ne morem hoditi po trgovinah in jih prositi za pomoč. Vsi vi pa ste tista svetla lučka v mojem življenju, ki mi daje upanje, da bo svet zaradi vseh vas boljši in lepši. Tudi, ko odrastete, saj vem, da boste na živali vedno gledali skozi srce in dušo in ne samo skozi denar.

 

Hvala vam vsem, ki ste akcijo organizirali in hvala vsem vam, ki ste pomagali in donirali.

 

Pošiljam pa vam še nekaj fotk nekaterih naših zadovoljnih živalic, ki uživajo potem, ko so se najedli vaših dobrot.

 

Lep pozdrav!

Natalija Nedeljko – predsednica društva