Valeta

torek, 13. junij 2017

POPOTNICA NAŠIM DEVETOŠOLCEM

 

Danes, 15. junija 2017 je bil tudi za vas – naši devetošolci – poseben dan. Verjamem, da si ga boste zapisali v poseben kotiček srca in ga shranili za obdobje spominov, ki se čez leta vračajo v različnih podobah.

 

Tako vam še zadnjikrat v slovo podarjam besede, ki vas naj spremljajo na različnih poteh, ki jih boste izbirali. Bili ste svojevrstni: včasih nedosegljivi in neulovljivi – a v istem hipu srčno predani; na trenutke kot školjke, ki jim je bilo težko »pogledati« v dušo, saj ste jo varno skrivali pred nami – a že v naslednjem trenutku kot odprte knjige, v kateri smo lahko občudovali vaše ustvarjalne potenciale…

 

Želimo vam, da vse odkrite in prebujene potenciale oplemenitite v srednjih šolah, med študijem, predvsem pa, da jih vnovčite kot vašo največjo doto v odrasli dobi. Bodite srčni mladi ljudje z zavestjo, da smo vas oblikovali številni ljudje, ki smo vam podarjali moč in znanje, krepili vrednote, vas navdihovali na ustvarjalni poti ter vas podpirali. Naj vas vse življenje krasijo dobra dejanja in srčen odnos do ljudi.

 

Srečno! Varne in prijazne počitnice vam želimo, v mesecu septembru pa veliko poguma za nove izzive.

 

ravnateljica, Marijana Kolenko

« 2 of 4 »
Skip to content