Dobrodelni koncert

Nedelja, 16. marec 2017

V nedeljo, 26. marca, smo z dobrodelnim koncertom, že osmim po vrsti, »prebujali pomlad in upanje«.

 

Za dober namen in z veliko srca so sodelovali številni odlični glasbeni gostje: Kvatropirci z našo Elo Oparenović, Natalija Verboten, Popgaraž, M.J.A.V., Aljaž Žilavec, Tilen Naraks, Zala Planko, Otroški pevski zbor, skupina Polovinke…šopek nastopov so povezali Nika, Nuša in Tony.

 

Bilo je čutno in doživeto.

 

»Prebujanje pomladi in upanja« je naša vodilna misel dobrodelnih koncertov, s katero sporočamo, da pomlad prinese novo življenje, novo upanje, novo energijo…Predvsem je pomembno, da vedno znova navdihujemo za upanje vse tiste posameznike ali družine, ki zaradi težkih okoliščin, ne zmorejo številnih finančnih bremen in jih pogosto zajamejo mračne misli. Otrokom – našim učencem – vzbujamo upanje in sporočamo, da niso sami v stiski in da lahko računajo na našo pomoč in da jim pomagamo, da so deležni vsega programa kot ostali učenci, ki nimajo teh težav. Lahko se veselijo šol v naravi, ekskurzij, dnevov dejavnosti…

 

V zadnjih letih poleg upanja širimo tudi veselje med vse ostale učence, saj jim z zbranimi sredstvi lahko omogočimo nekatere zanimive programe, ki jih sicer ne bi mogli. Mednje sodijo: bogate vsebine Rastoče knjige, ustvarjalne delavnice za nadarjene, obisk in sodelovanje v kreativnih delavnicah, obisk Češkega lutkarja in ogled lutkovne predstave ter številne druge aktivnosti.

 

Naš dobrodelni koncert je zgodba, ki je vsako leto drugačna, neponovljiva in odmeva do naslednjega koncerta. V mislih že snujemo 9 – tega.

 

Hvala vsem in vsakemu posebej za energijo, dobro voljo in čas.

 

Ravnateljica, Marijana Kolenko

« 1 of 2 »
Skip to content